Aquaworld Belek By MP Hotels

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Beleku, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 772 smeštajne jedinice raspoređene u tri zgrade – Village, Palace i Hills. Preporučuje se porodicama sa decom zbog svog raznovrsnog sadržaja i bogate usluge, ali i svima koji svoj odmor žele da provedu u hotelu sa velikim brojem bazena i raznih sportskih i zabavnih aktivnosti. Nalazi se nedaleko od centra Beleka, oko 2km. 

Za decu tu su dečiji klub, klub za tinejdžere, bazen.

Plaža
Hotel ima svoju 650m dugačku peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 772 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, kelter, mini bar, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Terrace (glavni), A La Turca (turska kuhinja), Luigi’s (italijanska kuhinja), Zest (riblji specijaliteti) i Omakase (azijska kuhinja). U ponudi su i barovi – Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, Sky Arena, Relax Bar, Welcome Lounge, Zapata Snack Bar, Beer Garden Bar, Coffee House i Disco Bar. 

Plaća se: a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Parking, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, sale za sastanke.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 11 bazena od kojih je jedan sa toboganima, dva zatvorena bazena, aqua park, terene za tenis, stoni tenis, odbojku na plaži, mini fudbal, badminton, streličarstvo, boćanje, animaciju, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, hamam, saunu, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, manikir/pedikir i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane