Athos Palace Hotel

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Smešten je na jednoj od najlepših peščanih plaža Halkidikija, okružen borovom šumom, udaljen oko 2 km od mesta Kalitea. Od aerodroma u Solunu je udaljen 78 km.
 
Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani kod bazena su uključeni u cenu dok se na plaži dodatno plaćaju. Iznajmljivanje peškira za plažu uz depozit.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, bankomat, menjačnica, parking, dva otvorena bazena, jedan zatvoreni bazen, restoran, taverna, glavni bar,bar kod bazena i bar na plaži, snack bar, piano bar, konferencijska sala, frizerski salon, servis pranja veša, pozorište i bioskop na otvorenom, animacije za goste, sportovi na vodi. Postoji mogućnost iznajmljivanja automobilaili bicikla.Korišćenje Wi-Fi internet uz doplatu.Od sportskih sadržaja besplatno se mogu koristiti tereni za odbojku, košarku,kao i  stoni tenis, pikado i bilijar, dok se sportovi na vodi i tenis dodatno plaćaju.

Sobe:
Sve sobe su prostrane i sadrže klimu, kupatilo sa kadom i fenom, balkon, SAT TV(flat screen), telefon, mini frižider i sef (dodatno se plaća).
Standard sobe površine oko 23 m², sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofu, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe
Superior soba površine oko 33 m², sastoje se od kombinovano dnevneo-spavaće sobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i sofu, kupatilo sa đakuzijem i imaju pogled na more.
Superior suite površine oko 60 m², u dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou opremljenom sa sofom i spavaćom sobom na gornjem nivou opremljenom sa dva standardna ili francuski ležaj, sadrže dva kupatila (WC na donjem i kupatilo sa djakuzijem na gornjem), i terasu sa pogledom na more. Namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe.
Junior suite površine oko 45 m², sastoje se iz kombinovano dnevno spavaće sobe ustilu mezonete na dva nivoa, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane