Barut Sunwing Side Beach

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 65 kilometara od aerodroma u Antaliji i 3 kilometra od antičkog grada Side. Sagrađen je 2012. godine, a renoviran je 2019. godine i zauzima površinu od 46.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koja je udaljenja 600 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i dušeci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji od četvorospratne i petospratne zgrade koje raspolažu sa 300 soba: 145 suite soba (max 3+1 osoba, 40 m²) i 5 grand suite soba (max 4+2 osobe, 50 m²). Svaka soba ima: kupatilo, individualni klima uređaj, mini-bar (besplatno), TV, telefon, sef (besplatno), fen, Wi-Fi internet (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (plaćaju se), Wi-Fi (besplatno), 4 bara, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, spa centar, tursko kupatilo, aerobik, sauna, akvabik, teretana, stoni tenis, teniski teren, odbojka na pesku, diskoteka, muzika uživo, animacije, dečiji meni, dečije igralište, dečiji bazen, 2 mini kluba (3-7 i 4-12 godina). Plaća se: doktor, masaža, frizer, bilijar, motorni sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih rekvizita, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: + 90 242 753 69 00

www.sunwingsidebeach.com

Napomena:
Hotel se nalazi na 600 metara od sopstvene peščane plaže.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.