Cooks Club Corfu

Gouvia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Cook’s Club Hotel Corfu je novi objekat u ponudi ostrva Krf, nalazi se u zalivu Komeno, letovalište Guvia. Od plaže je udaljen 500 m, dok je od centra grada Krfa udaljen 6 km. Aerodrom se nalazi na 10 km udaljenosti od hotela. Objekat je namenjen isključivo odraslima, odnosno polupaciji starijoj od 16 godina. Otvaranje ovog hotela je planirano za proleće 2022-e godine. Cook’s Club poseduje jedinstven koncept ugostiteljstva, osim na Krfu ima ih u Egiptu, Španiji, Turskoj...

Sobe: U svom sastavu Cook’s Club Hotel Corfu ima 195 smeštajnih jedinica. Sobe su jedinstvenog dizajna, vrlo komforne, preovladavaju prirodne boje i udobnost. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, wi fi, usb priključak za punjenje set za čaj i kafu i balkon. Sobe poseduju pogled kopno, pogled zaliv ili bazen. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe, panoramic bay sobe i swim up jedinice. Sobe su istog kvaliteta i opremljenosti, razlika je u pogledu, dok swim up jedinice imaju direktan pristup bazenu sa terase smeštajne jedinice.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotela Cook’s Club Corfu nalazi se restoran u kojem se poslužuju obroci po sistemu „Feel free“. Feel Free koncept podrazumeva posluživanje obroka tokom trajanja usluge All Inclusive na bazi menija. Meni hotela Cook’s Club Corfu, koji je deo istoimenog lanca, pripremljen je sa posebnom pažnjom kao i svuda u svetu kada je u pitanju ovaj lanac, dok posebne usluge ishrane i pića gosti mogu da konzumiraju u a la carte restoranu za koji se preporučuje rezervacija unapred. All Inclusive u ovom hotelu funkcioniše drugačije u odnosu na uobičajene koncepte, različite vrste doručka se poslužuju u periodu od 05:00h ujutru do 11:00h pre podne, ručak u periodu od 12:30 – 19:00h, dok se večera poslužuje od 19:00 – 21:30h. Osim usluge hrane, All Inlcusive uključuje usluge pića, koktela, domaćih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, dok se sva premium – uvozna pića dodatno doplaćuju.

Sport i zabava: U sklopu hotela Cook’s Club Corfu nalazi se spoljašnji bazen pored kojeg gosti mogu da uživaju u raznim koktelima i muzici tokom dana. Osim bazena, u ponudi se nalazi spa centar, dok su ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju časovi joge, pilatesa i teretana. Ovo je objekat dobre zabave gde ćete u toku letnje sezone osim dobre gastronomije, imati priliku da uživate u gostovanjima poznatih DJ-eva.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane