Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
FUDBALSKA UTAKMICA SRBIJA-ŠVAJCARSKA
4 dana/3 noćenja - avionom
Polazak: 01.12. 2022.

REDOVNA CENA 2690 €
FIRST MINUTE CENA DO 01.11.2022.
u 1/3 i 1/4 apartmanima 1 990 €*
u 1/2 apartmanima 2 190 €*
*(cene su garantovane tek po uplati aranžmana)

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Avio karte sa svim taksama na relaciji Beograd-Doha-Beograd (cene avio taksi su podložn promeni, zbog čega agencija zadržava pravo korekcije cene aranžmana u slučaju promena cena aerodromskih taksi i taksi za gorivo, čiju visinu određuju aerodromi, odnosno avio kompanija)
– Smeštaj u dvorokrevetnim apartmanima sa dve spavaće sobe u okviru kompleksa stambenih zgrada u okolini Dohe, usluga na bazi tri noćenja,
– Transferi aerodrom – hotel – aerodrom i hotel – stadion – hotel ( kombijem ili metroom)
– Boravišnu taksu
- Ulaznice za meč Srbija – Švajcarska II kategorija
- Šetnja Dohom sa lokalnim vodičem i ulaznice za Muzej islamske umetnosti i Nacionalni muzej
- Uslugu lokalnog vodiča u Dohi,
- Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje. - obavezno za ulazak u Katar prema zakonodavstvu Katara
- Fakultativne izlete :
Safari džipovima kroz pustinju 
odlazak na neku od utakmica prema raspoloživosti ulaznica
- Individualne troskove putnika,

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, …Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Dizajn kompleksa inspirisan je tradicionalnim arapskim kućama a u blizini možete pronaći supermarket. Stambeni kompleksi su obično locirani u široj okolini centra Dohe. Javni prevoz ili šatl bus vas od smeštaja prevozi do metroa a sa njim lako stižete do centra Dohe, pešačke zone Msheireb, Souq Waqif, Cornich kao i do Al Bidda parka gde se nalazi FIFA Fan Festival zona u prelepom West Beju...  

Neki od ponudjenih smeštaja su apartmani  FEREEJ KULAIB, AL SADD38, AL DOHA AL JADEEDA, CORAL BAY, AL WAKRA APARTMENTS i sl. Apartmani se sastoje od dve spavaće sobe a neke imaju i zaseban dnevni boravak i kuhinju. Svaki apartman ima jedno do dva opremljena kupatila ( Tuš kabina ili kada, WC, fen, ogledalo...) Obe dvokrevetne sobe u okviru smeštajne jedinice su standardno opremljene sa po dva ili tri kreveta i većinom poseduju dnevni boravak sa garniturom za sedenje ili obedovanje. Kuhinjski blok je ili u okviru apartmana ili se koriste zajednički prostor na spratu koji sadrži mini čajnu kuhinju sa frižiderem, mikrotalasnom, kukerom,... prilikom rezervacije saznajete raspoloživost kapaciteta i opis konkretnog apartmana.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne jedinice ulazi se prema programu popodne a obezbedili smo dodatni boravak sve do organizovanog transfera do aerodroma oko ponoći. Usluga je na bazi noćenja bez ishrane. Objekat ima recepciju sa servisom za goste 24/7. Čišćenje na 3 dana boravka, besplatan WiFi, parking i šatel bus do metro stanice…Za sve goste sa ulaznicom (haya card) je besplatan javni gradski prevoz u Dohi.
1. DAN: BEOGRAD – DOHA
Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u 08.30h. Let za Dohu, QR232 u 11:00. Sletanje u Dohu u 18:00h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja u Dohi/Al Wakrah. Privatni smeštaj u stambeno-poslovnim kompleksima u široj okolini dohe ili Al Wakrah-u prema raspoloživosti. Slobodno vreme za odmor ili odlazak metroom u centar Dohe na večeru u nekom od gradskih restorana . Noćenje.

2. DAN: DOHA – (SRBIJA vs ŠVAJCARSKA)
... Odlazak metroom do centra Dohe.  Slobodno vreme u gradu i praćenje dešavanja pred utakmicu ili organizovanje Fakultativnog izleta – panoramska šetnja Dohom sa lokalnim vodičem uz posetu muzejima Islamske umetnosti i Nacionalnom muzeju Katara. Transfer do Stadiona 974 u 22:00h. Utakmica Srbija – Švajcarska počinje u 22:00. Posle utakmice, povratak u smeštaj. Slobodno veče. Noćenje.

3./4. DAN: DOHA- BEOGRAD
Boravak u Dohi uz individualno razgledanje ili odlazak na plažu. Mogućnost organizovanja Fakultativnog izleta –Safari džipovima kroz pustinju, odlazak na neku od utakmica drugih reprezentacija shodno raspoloživosti ulaznica.  Boravak u centru grada gde će biti više dešavanja i koncerata u FAN ZONAMA kao i direktni prenosi utakmica na velikom video bimu. Transfer iz hotela do aerodroma Hamad oko 01:00. Let za Beograd, QR231 u 03:55. Sletanje u Beograd u 07:30h po lokalnom vremenu.  Kraj programa.
Povratak: 04.12. 2022.     

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 140/2021 od 27.10.2021. kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.