Hawaii Le Jardin Aqua Park

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Nalazi se na oko 11km od centra Hurgade i oko 21km od aerodroma. Hotel je ponovo otvoren krajem 2016. godine, kada je poslednji put i renoviran. Pre toga se zvao Festival i Sunrise Le Jardin

. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i sportove na vodi. Hawaii Le Jardin deli plažu sa hotelom Hawaii Riviera a gosti mogu da koriste sadržaj i jednog i drugog hotela (ne uključujući restoran).

Za decu tu su bazen, mini disko, dečiji klub (4-12 godina) i igralište.

Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje.

Hotel ima ukupno 542 smeštajne jedinice.  Glavna zgrada ima 5 spratova, a ostale zgrade 6. Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima, sefom, setom za čaj i kafu i fenom, balkonom ili terasom.
Ima ukupno 530 standarnih soba koje su površine 25m², family sobe imaju odvojeni deo za decu i površine su 50m².

Plaća se: mini bar (jedna flašica vode po dolasku besplatna), telefon, room service.

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak se služi u glavnom restoranu od 07:00h-10:00h, kasni doručak u lobi baru od 10:00h-11:00h, užina u Splash baru od 12:00h-17:00h, ručak u glavnom restoranu od 13:00h-15:00h, dezert u lobi baru od 16:00h-17:00h, večera u glavnom restoranu od 19:00h-22:00h i kasna večera u glavnom restoranu od 22:30h-00:00h. U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, filter kafa i čaj od 05:00h do 00:00h.
Hotel u svom sastavu ima nekoliko restorana (Main Restaurant, Mediterranean Restaurant (dodatno se plaća, jednom nedeljno besplatno, uz prethodnu rezervaciju),  Fish Restaurant (dodatno se plaća, uz prethodnu rezervaciju) i barova (Lobby Bar, Bistro Bar, Pool Bar, Beach Bar, Splash Snack Bar).

Plaća se: voće, ceđeno voće, milkšejk, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hotel ima tri bazena – dva za odrasle i jedan bazen za decu (jedan bazen za odrasle i dečiji bazen se greju u zimskim mesecima), teniski teren, teren za mini fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), mini klub, dnevne i noćne animacije, teretanu.

Plaća se: Health club, spa, sauna, jacuzzi, tursko kupatilo, salon za lepotu, konferencijska sala, centar za ronjenje, Aqua centar, diskoteka (ulaz je besplatan), bilijar, tenis, doktor (na poziv), usluge pranja i peglanja veša.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
1. dan BEOGRAD - ANTALIJA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za
pasošku kontrolu. Čarter let (Air Serbia). Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe
(soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan. – 7. / 10. /14. dan ANTALIJSKA REGIJA Smeštaj na bazi 7/10/14 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...8./11./15. dan ANTALIJA - BEOGRAD Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Čarterlet (Air Serbia) do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa. Avio prevoznik je Air Serbia . Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8 kg koji odgovara standardu Air Serbia. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni. Let Beograd - Antalija traje oko 2 sata. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona,putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe AERODROMA u Beogradu / Antaliji. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba.
Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne nalet. Obaveza je putnika da dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije Fibula Air
Travel na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu ćete dobiti u sms poruci uz vreme sastanka. Telefon je aktivan 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Obaveštenje putem SMS-a i emaila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Albanija 2021

Letujte u Albaniji po super povoljnim cenama

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane