Hotel Aydinbey Famous Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Aydinbey Famous Resort se nalazi na peščanoj plaži u Bogazkentu, 40 km od aerodroma Antalija. Hotel ima 316 soba i renoviran je 2012. godine.

Hotelska ponuda:
pet bazena (otvereni i zatvoreni), dva a la carte restorana ( potrebna rezervacija, besplatno jednom u toku boravka), pet barova, spa i wellnes centar, Wi-Fi na svim javnim površinama, sportovi na vodi, internet cafe, marketi, frizerski salon. 

Ponuda za najmlađe: 
otvoreni i unutrašnji bazen za decu, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-12 godina koji radi dvokratno, mini disko, igraonica, igralište, animacija. Hotel ima dečiji meni. 

Sportske aktivnosti: 
vaterpolo, boćanje, pikado, aerobik, fitness, sportovi na vodi. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
uvozna pića, sobna usluga, čuvanje dece, ceđeni sokovi, sportovi na vodi, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice. 

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
standardne sobe su veličine cca 29m², imaju klima uređaj, laminat, satelitski LCD TV, minibar, sef, kupatilo, balkon ili terasu. Porodične sobe su 45m², sastoje se od dve odvojene sobe a nameštaj i oprema su isti kao u standardnoj.

Ishrana:
ultra all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, dečiji bife, snekovi od 12:00-16:00 h, kafa i čaj od 16:00-17:00 h, večera, kasna večera, sladoled od 15:00-16:00 h.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Albanija 2021

Letujte u Albaniji po super povoljnim cenama

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane