Hotel Bleart

Drač, Albanija

već od 36€

Opis destinacije

Albanija, zemlja kontrasta, divljih planina i pitomih obala koje zapljuskuju vode Jadranskog i Jonskog mora. Zemlja koja je nekada bila veoma „zatvorena”, danas jedna od evropskih zemalja o kojoj se sve više govori u turističkom svetu kao o idealnoj destinaciji za letovanje, u nekom od brojnih hotela duž čitave obale. Dva mora, preko 400 km gotovo netaknute obale, peščane, nezagađene plaže, prijatna mediteranska klima, kulturno istorijske vrednosti, moderni hoteli, samo su neki od razloga za letovanje u Albaniji, bilo sopstvenim prevozom ili autobusom.  U poslednjih nekoliko godina je duž albanske obale izgrađeno više od 150 modernih hotela, rekonstruisan značajan deo saobraćajne, drumske mreže, a multikulturalnost ovog podneblja, gostoljubivost domaćina i odgovarajuća vizija razvoja će zasigurno postaviti Albaniju na značajnije mesto na turističkoj mapi Evrope, pre svega, kada je u pitanju izbor destinacije za letovanje. Najposećenija turistička mesta Albanske rivijere su Drač (Durres), Valona (Vlora) na Jadranskoj obali, Saranda i Ksamil na Jonskoj obali. Drač je najposećeniji primorski grad u Albaniji sa širokom, peskovitom plažom na Jadranskom moru ( oko 15-20km plaže). Osim predivne plaže i kristalno čistog mora koje neodoljivo podseća na italijanske plaže Lido Di Jesola, Drač ima moderne hotele evropskih standarda, restorane i taverne mediteranske kuhinje, a osoblje je veoma ljubazno i srdačno. Najlepše plaže su Golem i Mali Robi, Spilje rajska plaža okružena izvanrednom prirodnom lepotom, i zaliv Lalzi koje rado posećuju ronioci zbog bogate morske flore i faune. Hoteli su rasporedjeni duž plaže blizu samog centra Drača, zatim Golem, Mali Robi i Piša de Buta plaže.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Napomena
  • Uslovi plaćanja
HOTEL BLEART 4*
Cene po osobi dnevno u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona
TIP SOBE / PERIOD01.06 - 30.06. 01.09 - 30.09.01.07 - 31.08.
Standardna soba3641

Doplate:
*Doplata za jednokrevetnu standard  sobu  60%

Popusti za odrasle i decu:
*Umanjenje za uslugu noćenje sa doručkom 5 eur po osobi dnevno
*Treća odrasla osoba ima popust 15%
*Dete od 0 do 4,99 god. 100%
*Dete od 5 do 11,99  god. uz dve odrasle osobe ima popust 50%
*Dete od 5 do 11,99  god. uz jednu odraslu osobu ima popust 30%

Izražene cene su individualne bez prevoza po osobi ili sobi dnevno u zavisnosti od hotela.

Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1€ po osobi po danu. Plaćanje prilikom rezervacije, važi za odrasle i decu stariju od 5 godine.

REZERVACIJE BEZ RIZIKA za vreme trajanja ograničenja putovanja zbog pandemije Kovida-19

Svesni vaše želje da sebi rezervišete letovanje i obezbedite najveće popuste za plaćanje u ratama, omogućili smo za vas posebne pogodnosti sa fleksibilnim načinom plaćanja:

Administrativni troškovi 1500 rsd po odrasloj osobi nisu podložni refundaciji, bez obzira na razlog otkaza, osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovor o putovanju i Opštim uslovima putovanja. 

Za ulazak na teritoriju Kosova i Metohije neophodna je lična karta, a za maloletnu decu koja je ne poseduju neophodan je izvod iz matične knjige rodjenih sa zalepljenom fotografijom (ne heftati) overenom pečatom opštine. Za ulazak na teritoriju Republike Albanije neophodan je važeći pasoš

Hotel Bleart smešten je u popularnom području Drača, prepunom istorijskih i turističkih znamenitosti. Ovo je  moderno uređen hotel u stilu Art Deco-a. Hotel udaljen je samo 20 metara od mora i ima vlastitu plažu i bazen. Hotelski restoran poslužuje specijalitete mediteranske kuhinje i uključuje bar i  terasu. Posebni kuriozitet je restoran postavljen na dokovima u moru kome se pripremaju  riba I morski plodovi. Sve su sobe klimatizirane i imaju TV s kablovskim programima, mini bar i sef. Savremeno uređene i prostrane sobe nude besplatni bežični pristup internetu i vlastito kupatilo s tušem i fenom za kosu. Pojedine sadrže balkon i iz njih se pruža pogled na more.Hotel takođe nudi noćni klub, prostrani vrt i dečje igralište. Svim je gostima na raspolaganju besplatan parking, a usluge pranja i peglanja rublja dostupne su uz nadoplatu. Autobuska stanica nalazi se na samo 500 metara od hotela Bleart. Trajektna luka udaljena je 5 km, a najbliža zračna luka smještena je u Tirani, 20 km od hotela.
NAPOMENA:  Izbor hrane zavisi od kategorije hotela! Ishrana je na bazi švedskog stola uz asistenciju pomoćnog kuvara, putnici zbog COVID -19 situacije ne uzimaju sami hranu već im se ona servira uz mogućnost ponovnog uzimanja. U slučaju malog broja gostiju hoteli zadržavaju pravo da umesto švedskog stola obroci budu servirani,
Kategorija  hotela je lokalna. Treći ležaj u hotelima najčešće je pomoćni. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to zavisi isključivo od recepcije smeštajnog objekta. Ako kod pojedinih hotela nije naglašen način posluživanja obroka, smatra se da je u pitanju kontinentalni način. Kod hotela koji imaju mogućnost all inclusive, specifikacija usluga zavisi od hotela i dobija se kod zaključivanja ugovora. All inclusive usluga podrazumeva konzumaciju hrane i pića (po pravilu samo domaća točena pića) samo u odredjenim periodima u toku dana.
Kod hotela niže kategorizacije i apartmana moguća je doplata za klima uredjaj prema tarifi hotela i iznosi uobičajno oko 5 € po danu. U niskoj sezoni  i kod hotela veće kategorije moguće je da klima uređaji nisu u upotrebi ili se doplaćuju.
Upotreba ležaljki i suncobrana na bazenu hotela se po pravilu ne doplaćuje, dok se na plaži iste doplaćuju 5-10 € po danu i setu (ukoliko drugačije nije navedeno). Kapacitet je ograničen a raspodela se vrši prema vremenu dolaska.
Sefovi u hotelima (naročito niže kategorizacije) se doplaćuju prema tarifi hotela – uobičajno oko 3€ po danu.
Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih hotelskih soba. Izgled soba može da odstupa od prikazanih.
Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji, moguće doplate) po pravilu je predvidjena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Sve usluge hotela koje nisu navedene kao besplatne se po pravilu doplaćuju na licu mesta po tarifama hotela.
Hoteli smešteni u naseljenim mestima po pravilu nemaju obezbedjen parking ili se upotreba parkinga doplaćuje na licu mesta prema tarifi hotela.
Hoteli i risorti smešteni van naseljenih mesta po pravilu imaju mogućnost parkiranja oko hotela ili imaju sopstveni parking koji se ne doplaćuje.  
Sve posebne zahteve i potrebe za smeštaj od strane klijenata moguće je ostvariti samo uz pisanu potvrdu od strane hotela i ako su naglašeni u ugovoru sa klijentom; u suprotnom su isti nevažeći.
Za vreme boravka u hotelima (naročito više kategorije) klijenti su u obavezi da poštuju kod oblačenja hotela (naročito za vreme obroka). Obavezno poneti sa sobom odeću dugih rukava i nogavica i obuću bez otvora za prste. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nepoštovanja istog.

NAPOMENA: u izabrani hotel se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka do 10.00 časova. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih soba i apartmana. Izgled standardnih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih.

VLASNICI PASOŠA DRUGIH DRŽAVA U OBAVEZI SU DA SE SAMI INFORMIŠU O VIZNOM REŽIMU DOTIČNE DRŽAVE PREMA REPUBLICI ALBANIJI I KOSOVU I METOHIJI.

MALOLETNICI koji putuju bez roditelja moraju da poseduju saglasnost oba roditelja, a oni koji putuju sa jednim roditeljem – saglasnost roditelja koji ne putuje, u pisanoj formi i overenu kod nadležnih organa.
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
Krajnji rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanje ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu i njegovoj realizaciji.
Kod organizatora putovanja možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA (putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće UNIQA  (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

OSIGURANJE MOŽETE PLAĆATI NA RATE PO DINAMICI IDENTIČNOJ DINAMICI PLAĆANJA ARANŽMANA.
Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.
 -dinarski (po srednjem kursu NBS na dan uplate) :
-30% akontacija kod prijave, ostatak u MESEČNIM RATAMA DO 15.DECEMBRA, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; 
U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje.
 -Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
-Platnim karticama
ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama organizatora)
UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

MOND

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 505/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Albanija 2021

Letujte u Albaniji po super povoljnim cenama

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane