Hotel Marhaba Palace Kantaoui

Port El Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne računaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa čine oko 99% muslimana, ostalo su hrišćani. Kairouan (Keruan) je četvrti sveti grad po značaju u muslimanskom svetu posle Meke, Medine i Jerusalima , mada ga smatraju i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
U centru Port el Kantaouia, 7 km udaljen od Susa, 23 km od aerodroma u Monastiru, 142 km od aerodroma u Tunisu.

Sadržaji:
glavna zgrada na 7 spratova i 4 lifta, 4 bazena (2 unutrašnja i 2 spoljašnja), spoljašnji dečiji bazen. 

Usluga:
all inclusive. U cenu je uključeno: doručak, ručak i večera u glavnom restoranu po principu švedskog stola, kasni doručak i popodnevni čaj u „Bar salonu“, jednom tokom boravka večera u a la kart restoranu, sladoled, pića domaće proizvodnje u „Bar salonu“ 09.00-00.00h.

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
bežični internet u sobama i javnim površinama, ležaljke i suncobrani na plaži, peškiri uz depozit, animacija, dva teniska terena, aerobik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, mini golf. 

Plaćaju se:
reketi i loptice za tenis, SPA centar (sauna, hamam, đakuzi, masaža), kozmetičar, bilijar, lekar, pranje veša, čuvanje dece, usluge u barovima „Cafe Maure“ i „Americain“. 

Za decu:
dečiji bazen, zabavni programi, igralište. 
 
Smeštaj:
standardne sobe su površine oko 27 m², sve su klimatizovane, imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj, sef (besplatno), telefon i pločice na podu. 
 
Smeštaj:
standardne sobe su površine oko 27 m², sve su klimatizovane, imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj, sef (besplatno), telefon i pločice na podu. 

Hotelska ponuda
Luksuzan i vrlo kvalitetan hotel, jedan od najbolje ocenjenih u Tunisu. Otvoren je 1982, a renoviran 2018. godine. Kompleks zahvata površinu od 50.000 m² i nalazi se direktno na prostranoj, peščanoj plaži u Port el Kantaouiu. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane