Hotel Regina Mare

Paralia, Olimpska regija

Opis destinacije

Paralia je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Regina Mare se nalazi u Olimpskoj regiji. Hotel Regina Mare se nalazi u mestu Paralija, a od plaže, od koje ga deli ulica, udaljen je svega 50 m. Grad Katerini se nalazi na oko 8km udaljenosti što gostima omogućava aktivan odmor.

Sobe: Hotel Regina Mare poseduje 38 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, premium sobe, superior sobe i connecting premium sobe. Standard sobe imaju 16m² i imaju bračni krevet i sofa krevet. Premium sobe imaju 17m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe imaju 20m² i imaju bračni krevet i sofa krevet. Connecting premium sobe imaju 32m², sastoje se iz dve premium sobe povezane vratima, i imaju po bračni krevet ili dva odvojena kreveta u svakoj sobi. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Regina Mare u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Regina Mare ima i bar u okivru hotela, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz neke od alkoholnih i bezalkoholnih pića i kafa. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, internet kutak uz doplatu, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Regina Mare je gradskog tipa i kao takav nema puno sadržaja u svom sastavu. Hotel Regina Mare je odlično pozicioniran u odnosu na grad Katerini, dok se grad Solun nalazi na oko 80km udaljenosti i pruža mnogobrojne mogućnosti za razgledanja i kupovinu, dok ljubitelji grčke gastronomije mogu da uživaju ubrojnim tavernama i grčkim specijalitetima.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane