Hotel Sea Breeze Deluxe Resort

Perisa, Santorini

Opis destinacije

Santorini pripada ostrvskoj grupi Kiklada. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se Kaldera. Stanovnici Santorinija se pretežno bave turizmom, ali i uzgajanjem specifične vrste vinove loze, od koje se dobija izuzetno vino nychteri, i paradajza, veoma malog i neverovatno ukusnog. Zbog svoje popularnosti, gostoprimljivosti i sadržaja Santorini je ostrvo koje poslednjih godina opseda veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 7 noći ponedeljkom
  • Cenovnik 7 noći petkom
  • Cenovnik 10 noći
  • Cenovnik 11 noći
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: novoizgrađeni hotelski kompleks se nalazi u mestu Egzomitis (u blizini Perivolosa), manji deo hotela je na 30m od same plaže, a veći deo hotela je udaljen 250m od iste.
Hotelski sadržaj: recepcija, 2 restorana, 2 bara, 2 bazena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, igraonica, spa centar, teretana, parking
Sobe: sve sobe i suitovi su moderno i luksuzno opremljeni, u svom sastavu imaju kupatilo (papuče i bade mantili), aparat za kafu i čaj, terasu/balkon (određeni tip soba ima izlaz na đakuzi i privatni bazen), klimu(besplatno), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), mini bar i sef(besplatno).
Napomena: hotel raspolaže različitim tipovima soba među kojima su i sobe prilagođene osobama sa specijalnim potrebama
*Posebna napomena:
Hotel ne prihvata promenu imena
Otkaz putovanja od 32-20 dana pre polaska – penali 30%
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 503/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane