Justiniano Club Alanya

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Justiniano Club Alanya nalazi se u regiji Okurčalar, na peščano šljunkovitoj plaži, a okružuje ga uređeni vrt sa visokim palmama i mnogo cveća. Od centra Alanje je udaljen 33 km,  dok je  od aerodroma Antalija udaljen 90 km. Smeštajne jedinice hotela Justiniano Club Alanya mogu biti udaljene od plaže do 400 m.

Sobe: Justiniano Club Alanya raspolaže sa 501 smeštajnom jedinicom, raspoređenom u Jasmin bloku ili više nižih zgrada bungalova. Sve sobe hotela Justiniano Club Alanya (standard i superior) imaju: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar, balkon ili terasu. Standard sobe nalaze se u bungalovima i u Jasmin bloku. Superior sobe nalaze se u bungalovima. Dvoje dece do 15 godina imaju beslatan smeštaj u superior exclusive sobama.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Justiniano Club Alanya nalazi se glavni restoran sa velikom terasom, 2 a la carte restorana, a osveženje gosti mogu pronaći u glavnom baru između bazena i plaže. U lobby delu hotela hotel ima wi-fi konekciju.

Sport i zabava: Hotel Justiniano Club Alanya u svom sastavu ima 3 spoljašnja bazena, manji pored Jasmin zgrade, veliki koji zauzima centralnu poziciju u blizini restorana, dok je  treći bazen ima 4 tobogana i nije u funkciji u toku čitavog dana.  Za najmlađe goste je namenjen bazen sa atrakcijama u vodi, igralište i dečiji klub.  Na istu plažu izlazi još nekoliko hotela koji se nalaze u uvali, a Justiniano Club ima svoj privatni deo gde su gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani (peškiri se mogu iznajmiti uz deposit). Ljubitelji sporta mogu se razonoditi u fitness centru ili igrajući pikadao ili bilijar. Na plaži su zastupljeni raznovrsni sportovi na vodi, a gosti se mogu rekreirati igrajući odbojku na pesku. Tokom dana tim animatora ima program aktivnosti za odrasle i za decu, a u večernjim satima odigravaju se predstave u amfiteatru na otvorenom.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane