Ljubljana

Osmi mart, Slovenija

već od 129€

Opis destinacije

Ljubljana je glavni grad Slovenije. Ljubljana je 2016. godine bila proglašena za Zelenu prestonicu u Evropi od strane Evropske Unije. Ljubljana je jedna od najmanjih prestonica u Evropi. Nalazi se u centralnom delu Slovenije, između Alpa i Jadranskog mora, na reci Ljubljanica. Grad sa duhom prošlosti i poznat po svojim legendama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
LJUBLJANA OSMI MART I ŠKOFJA LOKA
Sa fakultativnim obilaskom Bleda, Bohinja i Trsta
Paket aranžman 5 dana: Autobuski prevoz + 2 noćenja sa doručkom 

HOTEL 3*07.03. - 11.03.2024.
UslugaBr. dana/noći5/2
ND
Redovna cena159€
SPECIJALNA PONUDA129€
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate -

ARANŽMAN OBUHVATA:

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane tokom putovanja) na relaciji prema program putovanja;
- Smeštaj u Ljubljani u hotelu B&B Park 3* (u centru), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge
- Obilazak Ljubljane i Škofja Loke

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika.
- Doplata za jednokrevetnu sobu – 65€
- Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju

Fakultativne izlete:
- Bled i Bohinj - 25€
- Trst - 30€
-Paket izleta 50€
Hotel B&B Ljubljana Park 3* https://www.hotel-bb.com/sl
-smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom. Centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.Udobno opremljene sobe hotela imaju elegantno, ali toplo uređenje, besplatan WiFi i sjajan pogled. Tokom boravka možete besplatno koristiti računar sa internetom.Hotel takođe obuhvata moderan bar sa letnjom terasom na otvorenom, gde možete uživati u popodnevnom ili večernjem piću u vrtu. Iz hotela se puža pogled na Ljubljanski stari grad.
1. DAN – BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 22:00h, polazak u 22:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. DAN  – ŠKOFJA LOKA – LJUBLJANA
U jutarnjim časovima dolazak u Škofja Loku, najlepši srednjovekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje. (Putovanje Ljubljana Osmi Mart 2024)

3. DAN  – LJUBLJANA – TRST – LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Trst. Po dolasku obilazak grada: Srpska crkva Sveti Spiridon, Piazza Unita d’ Italia, San Antonio Nuovo, teatar Verdi... Slobodno vreme. Povratak u Ljubljanu. Noćenje. (Putovanje Ljubljana Osmi Mart 2024)

4. DAN  – LJUBLJANA LJUBLJANA – BLED I BOHINJ – LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okruženo slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled je predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

5. DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj putovanja! (Putovanje Ljubljana Osmi Mart 2024)
- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana;

- Preko računa: uz profakturu

- Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina;

FXT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 3/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane