Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
MADRID
5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom
Polazak: 30. decembar (povratak 3. januar 2024)

CENA PUTOVANJA PO OSOBI
POLAZAKHOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU
30. decembarSTERLING GRAN VIA 3*979€290€

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
- Aerodromske takse 61€ (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje) 
- Avio prevoz na relaciji Beograd–Madrid – Beograd kompanijom Air Serbia 
- Transfer aerodrom–hotel–aerodrom 
- 4 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3* 
- Panoramsko razgledanje grada 
- Usluge vodiča na srpskom jeziku 
- Troškovi organizacije putovanja

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
- Fakultativni izleti 
- Putno zdravstveno osiguranje 

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Toledo - cena izleta: 85 €
- Segovija - cena izleta: 75 €
- Prijavljivanje za ove fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima, u efektivi.
Potrebno je najmanje 25 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti bi mogli da se realizuju uz korekciju cene.
STERLING GRAN VIA***, C. de San Bernardo, 29, 31, 28015 Madrid, Spain, www.hotelsterlingmadrid.com
Lokacija: Centralno lociran, u blizini Gran Vie, jedne od glavnih ulica, u blizini Trga Puerta del Sol, idealno povezan prevozom s ostalim delovima grada. Najbliža metro stanica je Santo Domingo. Svaka soba ima kupatilo, fen, telefon, SAT TV, internet, mini bar i sef. Hotelski sadržaj: Hotel ima dva restorana sa ponudom jela internacionalne kuhinje, bar i teretanu.
Dan 1 Beograd
1. dan BEOGRAD – MADRID Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04.00h. Direktan let za Madrid u 11.25h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 14.50h. Panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe...Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje. 1. dan BEOGRAD – MADRID Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04.00h. Direktan let za Madrid u 11.25h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 14.50h. Panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe...Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje.

Dan 2 Madrid
2. dan MADRID Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja I obilaske. Noćenje.

Dan 3 Madrid
3. dan MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 90 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

Dan 4 Madrid
4. dan MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari...) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka...Povratak u Madrid. Noćenje.

Dan 5 Beograd
5. dan MADRID – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Direktan let za Beograd na liniji JU 573 u 18.45h. Dolazak u Beograd u 21.55h.
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke, na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15
dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

- Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master,, Maestro i Dina).

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane