On Live Hotel

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 102 km, 13 km od mesta Alačati, a 5,5 km od Češmea. Izgrađen je 2019. godine, nalazi se na blagom uzvišenju i zauzima površinu od 18.000 m2.

Plaža:
Hotelska zgrada je udaljena oko 150 m od peščano-šljunkovite plaže. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za goste hotela. Tende na plaži se dodatno naplaćuju.

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne petospratne zgrade koja raspolaže sa 66 standard garden soba (max 3 osobe, 35 m2). U svakoj sobi postoji besplatan Wi-Fi internet, centralni klima uređaj, telefon, fen za sušenje kose, ketler, TV, sef (besplatno), balkon ili terasa, mini-bar (voda svaki dan).

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran (doručak – švedski sto) i a la carte restoran (ručak i večera – plaća se, potrebna rezervacija), 5 barova, otvoreni bazen, 3 zatvorena bazena (termalni i morska voda), spa centar, teretana, dečiji bazen, 2 teniska terena, košarka, futsal,  Plaća se: prodavnice, usluga pranja I peglanja veša, hemijsko čišćenje, doktor na poziv, masaže I tretmani u Spa centru, joga, pilates.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:

www.onlivedeluxe.com

Napomena:
Nov, moderan hotel sa fantastičnim Spa sadržajem, bazenima sa termalnom i morskom vodom i prelepim pogledom na Egejsko more.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane