Pallini Beach Hotel

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Hotel Palini se nalazi u okviru kompleksa G-hotela na oko 2km od mesta Kalitea, okružen borovom šumom. Od aerodroma u Solunu je udaljen 75 km.

Plaža: 
Hotel je smesten na samoj plaži. Suncobrani i ležaljke oko bazena su besplatni, na plaži uz doplatu. Peškiri se mogu dobiti uz depozit.
 
Hotelski sadržaj: 
Recepcija, restoran, bar, igralište, 2 otvorena bazena i 1 zatvoreni bazen, teniski teren, sportovi na vodi, internet kutak (besplatno), internet u sobama i javnim delovima hotela (uz doplatu), mini market, nekoliko prodavnica, parking, perionica veša, menjačnica, rent-a-car, spa (hidro masaža, jacuzzi i salon lepote) uz doplatu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj, SAT TV, telefon, krevetac (na upit, bez doplate) i terasa.
Standardne sobe površine oko 25m2, prostrane i udobne sa bočnim pogledom na more, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Bungalovi se nalaze na plaži, u prvom, drugom, trećem ili četvrtom redu od plaže, površine oko 25m2, namenjeni za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.

Usluga: 
Usluga u hotelu je polupansion, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.pallini-beach.gr/

Napomena:
Hotel se ponosi kristalno čistim morem, odličnom uslugom kao i pažnjom koju posvećuju svakom gostu pojedinačno.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane