Sivota Hotel

Sivota, Jonska regija

Opis destinacije

Sivota - je malo mesto smešteno na obali Jonskog mora, a okružuje ga prelep arhipelag malih ostrva ispunjenih bujnom vegetacijom sa peščanim plažama. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište. Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte. Mesto je amfiteatralno raspoređeno na okolne brežuljke i spušta se ka centralnoj promenadi i moru. Iako mirno mesto, Sivota svojim karakterističnim šarmom u večernjim satima pruža mogućnost dobrog provoda uz odličnu gastronomsku ponudu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Sivota se nalazi u samom centru mesta Sivota, na jonskoj obali Grčke. Hotel se nalazi 600 m od plaže i 200 m od luke sa promenadom. Hotel Sivota je od aerodroma u Prevezi udaljen  90 km.

Sobe: Hotel Sivota ima ukupno 32 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze standardne sobe kao i apartmani. Sve smestajne jedinice hotela Sivota su komforne i prostrane i u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar,  Wi-Fi konekciju, klima uređaji balkon.

Hotelski sadržaj: Smešten u samom centru Sivote, okružen zeleniloim, hotel Sivota u svom sastavu ima restoran, zatim bar pored bazena, a gostima je na raspolaganju i loby bar. Takođe je za goste hotela obezbeđen parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Sivota se nalazi veliki spoljašnji bazen za odrasle. a gostima je na raspolaganju i teniski teren. Za najmlađe goste  postoji u okviru hotela uređeno dečije igralište kao i velika hotelska bašta. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane