Sunrise Resort Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 75 km od aerodroma u Antaliji i 8 km od Manavgata, na samoj obali mora. Izgrađen je 1993. godine a renoviran 2017. i zauzima površinu od 150.000 m² (World of Sunrise).

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri kao i bar na plaži besplati za goste hotela.

Sobe:
Hotel poseduje glavnu zgradu i četrnaest smeštajnih jedinica u Club delu i ima ukupno 504 sobe. U glavnoj zgradi se nalazi: 120 standardih soba sa pogledom na kopno (max 3 osobe, 28 m²), 84 standardih soba sa pogledom na more (max 2 osobe, 25 m²) i 6 porodičnih soba (max 4 osobe, 44 m²). U Club dele se nalazi: 26 club superior sobe (max 3 osobe, 28 m²) i 86 club porodičnih soba (max 4 osobe, 52 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, kupatilo sa kadom, fen, sef (besplatno), ketler, telefon, mini-bar (voda i bezalkoholna pića – besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 11 a’la carte restorana (restoran sa turskom kuhinjom je besplatan jednom u toku boravka uz obaveznu rezervaciju, dok se ostalih 10 doplaćuju), Wi-Fi internet, 7 barova, akvapark sa 5 vodenih tobogana, 4 spoljašnja bazena, 2 unutrašnja bazena, aerobik, akvabik, teretana, tursko kupatilo, sauna, vaterpolo, stoni tenis, odbojka na pesku, košarka, mini-fudbal, diskoteka, muzika uživo, 6 dečijih tobogana, dečiji bazen, 2 dečiji kluba (4-12 i 13-17 godina). Plaća se: doktor, frizer, dadilja, video igre, bilijar, kulganje (4 staze), sportovi na vodi, teniski tereni, rekviziti za tenis i osvetljenje teniskih terena, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel: +90 242 748 70 10

www.worldofsunrise.com

Napomena:
Hotel može da koristi skoro sve sadržaje STARLIGHT RESORT HOTELA osim glavnog restorana.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane