Viking Park Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 8km od centra Kemera, a od aerodroma u Antaliji 63km.

Opšti podaci
Hotel Viking Park je otvoren 2004. godine a 2020. godine ulazi u sastav Viking Group hotelskog lanca. Zauzima površinu od 14.000m2 i ima ukupno 128 soba. Gostima hotela su na raspolaganju glavni restoran, Snack bar, Lobby Bar, Pool Bar.  Za decu su tu dečiji bazen, mini club, krevetac za bebe, dečiji meni u restoranu.         

Plaža
Hotel se nalazi na 200m od plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke.

Smeštaj
Sve sobe imaju: split klimu, balkon, telefon, SAT-TV, minibar, fen za kosu, Wi-Fi internet, kupatilo, sef, laminat na podu.

Standardne sobe imaju površinu od 20-30m2.

Plaća se: minibar, room service, sef, telefon, Wi-Fi internet.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, koncentrovani voćni sokovi, kolači i sladoled u određeno doba dana.
Plaća se: uvozna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, flaširana i konzervirana pića, moka kafa, espresso, kapućino, sva hrana i pića nakon 23h.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, Wi-Fi internet (besplatan u lobiju hotela), sala za sastanke, fax.

Sport i zabava
Otvoreni i dečiji bazen, fitness centar, gala veče jednom nedeljno.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se:  masaže, tretmani lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.    
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane